Complex joaca din lemn 7in1 Fungoo Activer

Pret recomandat: 5 699,90 lei

Pret final: 5 129,91 lei

Fungoo
FU03580PT

In stoc


Estimare livrare:
poate ajunge maine sau poimaine la tine

Specificatii

Tip produsComplex de joaca
Abilitati dezvoltareInteligenta kinestezica
CuloarePortocaliu
Culoaremaro
Garantie2 ani
Inaltime platforma125cm
Norme de sigurantaEN71
Norme de sigurantaCE
MaterialLemn
Numar colete3
PentruBaieti
PentruFete
Varsta3-14 ani

Complex joaca din lemn 7in1 Fungoo® Activer 

FUNGOO ACTIVER 7in1 este un spatiu de joaca ideal pentru copiii activi care cauta in permanenta experiente noi. Multiplele forme de joaca vor oferi celor mici nenumarate oportunitati de a petrece timpul creativ. O rampa de catarat cu o franghie, un zid de catarat si o scara suspendata vor duce distractia la noi limite.

Fungoo ACTIVER este gata echipat de joaca, cu accesorii incluse precum telescop si volan. Copiii se vor putea odihni la o masuta sau pot juca jocuri de societate. Acest loc de joaca estea realizat conform tuturor standardelor CE si este complet sigur.

Avantaje:

• Tobogan rezistent de 2,2 m lungime
• 6 ancore de fixare la sol
• manere si aparatori suruburi
• volan
• telescop
• rampa cu franghie de catarat
• masa de picnic
• instrumente de asamblare
• instructiuni de asamblare pas cu pas
• zid de catarat cu 6 pietre profesionale 
• elemente metalice pentru structura oscilanta
• Leagan
• scara de franghie
• franghie de catarat cu noduri 
• Acoperis din lemn

Dimensiuni : 396 x 285 x h272cm

Inaltime platforma : 125 cm

Produsele sunt realizate din lemn natural intreg fara adeziv.
Materialul lemnos are diametrul de 6.5-10 cm, este impregnat impotriva ciupercilor, a mucegaiului si a insectelor, si pre-colorat.

Complexul de joaca este recomandat pentru uz rezidential, si se poate folosi de max 8 copii  in acelasi timp.
Complexul de joaca necesita montaj care nu este inclus in pret si se poate face contra cost. (pentru detalii contactati unul dintre specialistii Ookee.ro)

fungoo activer

fungoo activer spatiu de joaca dimensiuni

fungoo
Spatii de joaca FungooDespre spatiile de joaca FungooLocurile de joaca FUNGOO sunt SIGURE pentru copii (certificate CE), realizate din lemn de înalta calitate, care este protejat cu o impregnare adecvata. Mici, mari sau foarte mari– astfel de locuri de joacă pot fi create folosind seturi oferite de Fungoo. In oferta noastra veti gasiti diverse combinatii pe care le puteti alege avand libertatea de a crea un spatiu de joaca ideal.
 Acoperitoare ancoremanere scara lemn  lemnul
Toate suruburile mari sunt acoperite cu acoperitoare de plastic speciale pentru siguranta sportia.Spatiile de joaca Fungoo au incluse ancore de fixare in pamant pentru o stabilitate sporita.In locurile esentiale spatiile de joaca au incluse manere de prindere pentru copii.Scara din lemn cu design exclusivist si functionalitate in siguranta.Lemnul spatiilor de joaca Fungoo este atent selectat, cu grinzi dintr-o bucata.
Spatii de joaca Fungoo

Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. 

Pareri si rating Complex joaca din lemn 7in1 Fungoo Activer

4.8 (8 recenzii)

Scrie recenzie

Nota 
2023-03-21

Montat

Montat

    Nota 
    2023-03-21

    De la montaj

    Stiati ca? Majoritatea spatiilor de joaca au burghie si alte scule pentru pregaurit incluse in pachet? Pregarurirea lemnului este foarte importanta dupa cum se poate vedea si in alta imagine in care lemnul crapa daca inserezi surubul direct!

      Nota 
      2023-03-21

      Montat

      De la echiple de montaj am primit niste poze frumoase, multumim!

        Nota 
        2023-03-20

        Bun

        Mi-a placut ca are multe activitati, noi avem doar un baietel de 3 ani jumatate asadar l-am ales :)
        Montajul ma asteptam sa fie mai greu dar nu, nu a fost deloc complicat, in 2 zile a fost gata :)

            Nota 
            2023-03-14

            O alegere buna

            Spatiul este solid, trainic, eu chiar il recomand si ma bucur ca am gasit in Romania asta! Bravo ookee

                Nota 
                2023-01-31

                Recomand

                Livrare rapida, echipa de vanzari prietenoasa si rabdatoare cu intrebarile mele, recomand!

                    Nota 
                    2022-06-21

                    Am dat initial comanda de locul de joaca Carol Fungoo 3 cu 2 accesorii aditionale Binoclu si Carma. Un domn binevoitor reprezentant al firmei ne-a sunat si ne-a spus ca acest ansamblu de joaca este disponibil la comanda, ca dureaza mai mult de 3 saptamani livrarea si ca au un produs similar pe stoc pentru care ne face o reducere, Activer desi asemanator, fiind mai scump decat Carol 3. Dupa aplicarea reducerii, Activer a fost mai scump cu aproximativ 95RON fata de Carol 3.

                    1. Inainte de a lua o decizie, am intrebat daca locul de joaca se poate monta de catre persoane neautorizate (adica noi, cumparatorii, parintii). Raspunsul venit a fost ca se monteaza foarte usoar, ca produsele de la Ikea, avand un manual de instructiuni de urmat. Cand te gandesti ca la Ikea, te gandesti ca tot ce ai de facut este sa aliniezi niste scanduri si sa adaugi suruburi in gaurile prestabilite. Ceea ce nu este cazul cu acest complex de joaca.
                    2. Nu are pre-gauri date. Cel putin stalpii de structura si elementele pricipale ale acestuia ar trebui sa aiba aceste gauri date dinainte din urmatoarele motive: a. stalpii de strucutura erau usori inconvoiati si rasuciti (desi au fost pastrati la adapost, pe paletul pe care a venit); la fel si scandurile, insa sunt mai usor de manevrat o data ce le insurubezi. b. stalpii de structura sunt dintr-un material dens, si desi am facut gaurile cf recomandarilor din manual, suruburile T80 au scos viata din noi in momentul in care incercam sa le insurubam, clasica bormasina Bosch nu facea fata - si am avut 2 la indemana.
                    3. Se recomanda in manual ca inaltimea la care sa se puna partea de sus, practic casuta sa fie la 1260, ori pasul 2 din manual arata clar instalarea a 14 bucati de scandura cu o latime de 9cm, normal ar da 1260, nu? NU. Totalul celor 14 scanduri la noi a depasit 1350 cm. Trebuie sa citesti si sa prevezi orice se intampla in pasii urmatori, altfel ai dat gauri si realizezi ca nu ti se alineaza structura.
                    4. Cert este ca am avut 3 zile libere in care estimam ca o sa montam acest ansamblu, insa densitatea stalpilor de structura, faptul ca erau strambi, lipsa unor bormasini performante, a facut ca noi sa facem foarte multe greseli pornind de la alinierea corecta a stalpilor, a scandurilor - usor diferite ca lungime, latime. Si tot nu am finalizat. Am avut in jur de 5 ore pe zi, din care mare parte din prima a fost dedicata studiului manualului de utilizare si inventarului pieselor: are 36 de pasi, peste 150 de parti componente impartite in peste 30 de categorii, la care se adauga alte sute de suruburi.
                    5. Am abandonat ansamblarea, intrucat ne-am temut ca deja l-am ruinat, ceea ce e inca de confirmat. Si am cerut ajutorul cu montajul partenerilor ookee, care vine la pretul de 1400 ron. Nu e rau, nu? Urmeaza sa vedem daca am aruncat pe fereastra doar 4000 ron sau 5400.

                    Desi parea ca sunt Ok, reprezentantul firmei amabil si binevoitor, livrarea s-a facut in decurs de cateva zile de la comanda, am ramas cu impresia ca focusul e pe vanzare si nu pe a multumi clientul.
                    Din cate inteleg totusi, unele asambluri de joaca au aceste pre-gauri si se monteaza mai usor. Asigurati-va ca le au si nu faceti greaseala pe care am facut noi, aceea de a incepe totusi asamblarea cand am vazut ca acestea lipsesc.

                    Raspuns
                    Iti multumim pentru review si detalieri. Intelegem nemultumirea. Iata cateva trucuri pentru cei aflati in situatii similare: a) pentru un montaj inceputul este foarte important,asigura-te ca pozitionezi perfect corect primele piese. Nu mai vorbim de verificarea planeitatii suprafetei pe care urmeaza sa fie montat spatiul de joaca. b) pregauririle mai ales in situtia cand materialul lemnos ar putea torsiona nu si-ar avea rostul,nu s-ar mai potrivi si ar fi mult mai greu de montat.lemnuluneori se intampla sa torsioneze. (din experienta personala, uneori grinda se poate intoarce pe o parte sau alta in functie de cum vrei sa instalezi, insa daca ai pregaura nu mai poti face asta) c) da, este bine sa urmariti si pasii urmatori insa daca sunt respectati pasii descrisi nu poti face greseli mari. Cu mii de spatii vndute la activ, putem spune ca nu am avut situatii in care sa fie manualele gresite. d) la capitolul scule, o bormasina cu impact poate ajuta, insa montatorii nostri folosesc bormasini pe acumulatori nu ultraperformante, o pregaurire dureza 30-40 secunde. Practic o bormasina mediocra 18v, si cu ea iti faci toata treaba. fara nimic altceva.Sa mentionam ca majoritatea spatiilor precum si acesta ofera un burghiu pentru pregauriri?Ookee.ro este un retailer. Cu ce venim in plus? cu consultanta specializata cunoscandu-ne bine produsele.
                        Nota 
                        2020-12-07

                        Recomandam

                        Recomandam cu caldura Fungoo Activer pentru care suntem si importatori in Romania!

                            Scrie recenzia ta

                            Complex joaca din lemn 7in1 Fungoo Activer

                            Complex joaca din lemn 7in1 Fungoo Activer

                            FUNGOO ACTIVER 7in1 este un spatiu de joaca ideal pentru copiii activi care cauta in permanenta experiente noi. Multiplele forme de joaca vor oferi celor mici nenumarate oportunitati de a petrece timpul creativ. O rampa de catarat cu o franghie, un zid de catarat si o scara suspendata vor duce distractia la noi limite.

                            Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. 

                            Informatii si continut:

                            Produsele comercializate pe Ookee.ro sunt originale garantat 100%.
                            Ookee.ro face eforturi permanente pentru a afisa informatii cat mai reale.
                            Rareori totusi pot aparea mici discordante cu privire la stocuri, imagini, preturi sau informatii.
                            Daca ai indoieli sau sesizari cu privire la documentare, trimite un mail pe office@ookee.ro

                            Te rugam sa retii ca mobilierul, spatiile de joaca, carucioarele ori bicicletele se livreaza demontate ori partial montate, necesitand montaj de catre un adult.

                            Comenzi on-line
                            Iti doresti acest produs? Comanda-l on-line 24 din 24H.
                            Avantajele comenzii On-line:

                            -date scrise corect (prin telefon , se pot intelege uneori date gresite care pot provoca intarzieri. Comanda on-line, completand cu atentie informatiile de livrare )

                            -produse rezervate (comenzile on-line au prioritate! Comandand on-line ai garantia rezervarii produsului dorit)

                            -creaza-ti cont pentru o gestiune mai simpla. Ai acces la istoricul comenzilor si poti urmari statusul coletelor, poti face comentarii la produse, poti avea acces la promotii personalizate, poti comanda fara sa mai introduci inca o data informatiile de livrare, poti beneficia de informari si promotii cu prioritate, poti returna cu usurinta produsele care nu iti plac.

                            Procesarea comenzilor se face in zilele lucratoare, de luni pana vineri, intre 10 si 17:00, astfel, in urmatoarele 2 zile lucratoare poate ajunge la tine daca este in stoc.

                            • Livrare produsului comandat se face prin curier rapid, oriunde in Romania

                            Preturi mai mici pe alte siteuri?

                            Arata-ne unde si noi incercam sa iti oferim acelasi pret!