Salut, si multumim pentru vizita. Incercam pe scurt sa prezentam punctele forte ale ookee.ro:

◄ Livrare rapida

Cumparatorii online cunosc faptul ca unele dintre cele mai mari avantaje ale realizarii de cumparari online sunt oferta de produse mult mai bogata decat a unui magazin traditional si economia de timp. Suntem constienti de faptul ca aceste avantaje nu pot prezenta un real beneficiu pentru dvs. daca nu sunt dublate de o livare rapida. De aceea,in mod normal, din momentul confirmarii comenzii dvs. de catre consultantii nostri, OOKEE.ro va garanteaza un timp de livrare rapid, indiferent de locatia aleasa de dvs.(oriunde in Romania*). Intotdeauna la timp!

* Ookee.ro nu percepe kilometri suplimentari. Facem eforturi permanente pentru micsorarea timpului de livrare. Livrarile se fac prin firma de curierat NEMO EXPRESS. In cazul in care aveti o nemultumire legata de serviciile de curierat, va rugam sa ne comunicati in cel mai scurt timp pentru a solutiona problema. informatii livrare >>

◄ Garantia restituirii banilor este asigurata 100%

Daca nu sunteti satisfacut cu/de produsul cumparat, returnati-l pur si simplu nefolosit, in maxim 14 zile in pachetul original pentru a beneficia de restituirea integrala a contravalorii produsului sau shimbarea acestuia cu un alt produs identic sau diferit. Satisfactia clientilor nostri este regula noastra de aur si, de aceea, daca intampinati orice problema cu comanda dvs., puteti apela la serviciul nostru de suport clienti pentru o rezolvare rapida, fara batai de cap. Cat ai zice Ookee!

◄ Multiple modalitati de plata oferite

OOKEE.ro vine in ajutorul clientilor sai prin acceptarea de multiple modalitati de plata din care fiecare client sa aleaga potrivit propriilor dorinte . Daca doriti sa va ridicati singur produsele, atunci puteti plati in numerar la sediul nostru operational. Daca doriti livrare prin curier, atunci puteti alege fie plati in numerar (ramburs) catre agentul curierului cu ocazia primirii coletului cu produse, fie online cu card bancar sau prin ordin de plata anterior livrarii. Astfel, dvs. alegeti modalitatea de plata care va inspira incredere si noi livram. Simplu ca buna ziua! Mai multe >>

◄ Platile online sigure

Multor oameni nu le este pe plac transmiterea numarului cardului de credit/debit prin Internet din cauza lucrurilor auzite despre problemele de securitate legate de utilizarea acestora pe Internet. Totusi, noi credem ca plata online cu cardul bancar nu este mai riscanta decat sa inmanezi cardul vanzatorului din magazine, intr-un restaurant aglomerat sau intr-o benzinarie. La orice tranzactie efectuata cu cardul bancar la OOKEE.ro, numarul dvs. de card este criptat si protejat, departe de hoti si orice alta persoane neautorizate, datele acestuia nefiindu-ne nici macar noua dezvaluite.

Solutia mobilpay folosita de OOKEE.ro si apartinand - Netopia payments - este printre cele mai sigure programe din Romania ca securitate la platile online. Mai multe >>

◄ Listati pe SEAP si plati prin contul de trezorerie

Pentru ca ne adresam cu produsele noastre multor gradinite si scoli, avem posibilitatea de achizitie prin sistemul SEAP si cu plata in cont de trezorerie.

◄ Selectii de produse verificate

Toate produsele de pe ookee.ro sunt din surse sigure, testate si verificate de experti.

Credem ca educatia copiilor dvs. poate fi modelata intr-o mare masura prin calitatea si tipul jocurilor si jucariile utilizate. Prin suportul furnizorilor nostri, oferim una dintre cele mai largi selectii de cca. 40 000 de jucarii. Din lemn, textile, plus, plastic, metal, acestea sunt destinate construirii si dezvoltarii oricareia din laturile inteligentei copilului dvs., asa cum credeti dvs. de cuviinta. Suntem aici sa va oferim intreaga noastra asistenta ca sa puteti alege. Dorim sa va sprijinim sa construiti zambete !