Pasul 1. Date personale

In cazul in care nu sunteti inregistrat pe site, pentru a putea face o comanda trebuie sa va inregistrati.
Pentru a va inregistra apasati pe link-ul
Cont nou din partea dreapta sus. Completati emailul si parola si veti primi un email pentru activarea contului. Daca nu primiti acest email, va rugam accesati link-ul Recuperare parola din meniul din partea dreapta (sub butonul de Cont nou) si reintroduceti din nou adresa dumneavoastra de mail.
Completati datele personale in formularul care apare cand se apasa pe link-ul
Adaugare date pers. FIZICA din meniul din dreapta al utilizatorului. Puteti sa completati si datele pentru persoana juridica daca bifati optiunea Profil firma.Pasul 2. 
Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Daca deja cunoasteti codul sau denumirea produsului, puteti sa le tastati in campul de cautare din partea de sus si veti intra direct in pagina produsului respectiv. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Pasul 3. Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Pentru a trimite comanda apasati pe butonul Finalizare comanda.

Pasul 4. Cumparator

Selectati persoana (sau firma) si adresa pe care doriti sa se emita factura.

Pasul 5.  Date livrare

Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.

Pasul 6.  Modalitate de plata

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata.

Pasul 7.  Verificare date comanda

Verificati inca o data datele comenzii pentru a va asigura ca totul este in regula si scrieti observatiile pe care le aveti de facut in legatura cu comanda (daca este nevoie).

Pasul 8.  Trimitere comanda

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Continuare.