1. Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor (momentul in care produsele comandate pleaca spre dumneavoastra) se face in temenul afisat in pagina produsului. Se poate intampla, totusi, ca un anumit produs sa fie momentan indisponibil - fapt ce va va fi comunicat de catre unul dintre consultantii nostri in momentul confirmarii telefonice a comenzii. Dumneavoastra decideti daca pastrati comanda pana la revenirea produsului in stoc sau doriti sa anulati comanda.

Totodata, exista mai multe produse care se livreaza intr-un termen mai mare,de 2-6 saptamani, fiind interpretate cu statusul ,,la comanda,, . Din aceasta categorie fac parte categoriile de mobilier, anumite spatii de joaca etc.

2. Costurile de transport

Costul de transport prin curier rapid va fi afisat inainte de finalizarea comenzii.

In mod uzual, taxele de transport sunt:

- pentru Bucuresti - 14 lei la comenzile sub 300 lei si gratuit pentru comenzile mai mari de 300 lei;

- in restul localitatilor (ro) - 19 lei .

In mod particular, aceste taxe pot fi modificate in functie de specificul produselor sau numarul de depozite din care pleaca produsele, insa intotdeauna vor fi afisate inaintea finalizarii comenzii. Este vorba de produse agabaritice sau mai grele de 10 kg, pentru care costul transportului va fi afisat in cosul de cumparaturi si pe pagina de finalizare comanda.

Cos cumparaturi

3. Unde livram

Comenzile se expediaza cu firme de curierat rapid, in toate localitatile din Romania.

La finalizarea comenzii aveti lista de curieri disponibili pentru localitatea si produsul dorit.

Nu expediem produsele prin Posta Romana.

Momentan , nu livram colete in afara Romaniei.

Va multumim!

Echipa OOKEE