Cumparand de pe site-ul ookee.ro, puteti alege urmatoarele modalitati de plata:

1. Ramburs (cash la curier):

plata ookee

Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier.

2. Ordin de plata

Plata OP ookee.ro

Plata prin Ordin de plata in baza facturii/facturilor proforme emise de AAD Total Administration SRL numai dupa ce un consultant al nostru va va confirma comanda plasata. Aceasta modalitate de plata presupune plata in avans a produselor comandate. Livrarea produselor se va face dupa incasarii banilor in contul nostru bancar. Va rugam sa luati in considerare o perioada suplimentara de 1-2 zile lucratoare fata de cele afisate ca si livrare standard. 

3. Plata online cu cardul

Plata cu cardul

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Utilizam serviciile procesatorului de plati MobilPay - un serviciu sigur si rapid de plati on-line.

Puteti achita cu cardul produse de pe ookee.ro astfel:

a. Adaugati produsul/produsele dorit/e in cosul de cumparaturi apoi apasati butonul de finalizeaza comanda.
Vei ajunge pe pagina de comanda rapida.

b. completeaza informatiile personale pentru livrare, selecteaza Plata cu cardul, si finlizeaza comanda acceptand termenii si conditiile ookee.ro.

Nota:Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda.

c. La trimiterea comenzii vei fi redirectionat catre siteul procesatorului de plata. 

plata netopia ookee

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Retine: Ookee.ro nu cere si nu stocheaza ori retine nici o informatie legata de cardul tau. 

Daca suspectezi o posibila frauda sau observi vreo eroare legata de plati, te rugam sa ne contacteazi cat mai rapid pe email office@ookee.ro

Afla mai multe detalii despre platile on-line 

Va multumim!