ookee.ro

Salut!

Sa facem cunostiinta: Noi suntem Ookee.ro , un site dedicat de jucarii si jocuri educative, de exterior si nu numai.

Am aparut in 2008, cand comertul on-line era inca la inceput de drum. De-atunci si pana astazi am incercat sa ne imbunatatim ookee.ro pentru o experienta cat mai placuta. Totodata am selectat si importat branduri celebre de jucarii, tinand cont de rolul educativ al acestora.

Ookee.ro a selectionat si pastrat cele mai calitative jucarii, incercand sa ofere cleintilor pe langa o selectie variata un raport bun calitate pret. 

Lansat din profunda dragoste pentru copii, magazinul online de jucarii ookee.ro este permanent fidel crezului sau - educatia prin jocuri si jucarii creaza zambete care vor dainui. 

Credem ca fiecare copil este unic, avand o anumita inteligenta dominanta. Ramane in sarcina fiecarui parinte sa descopere minunatia din copilul sau.

Noi, ookee.ro, credem ca educatia copiilor dvs. poate fi modelata, intr-o mare masura, prin calitatea si tipul jocurilor si jucariilor utilizate.

Din lemn, plus, plastic, metal, cele peste 60.000 de jucarii pe care le oferim sunt destinate construirii si dezvoltarii oricareia din laturile inteligentei copilului dvs., asa cum veti crede de cuviinta. 

"Education costs money, but then so does ignorance." - sir Claus Moser.

Suntem importatori si distribuitori directi pentru marci renumite de jucarii:

Melissa&doug Romania◄ Jucarii clasice din lemn, puzzle-uri, jucarii de arta si creatie, articole pentru desen si pictura si jucarii. Melissa&Doug este unul dintre cei mai mari producatori de jucarii din Statele Unite; 

Miniland◄ Jucarii educative care se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani. Jucariile sunt de calitate premium, cu o valoare educationala bogata, foarte rezistente, fiind concepute inclusiv pentru utilizarea in colectivitati de copii - crese, scoli, gradinite, programe after-school, sali de asteptare.

◄  Mattel, legendarul brand cu o colectie impresionanta de jucarii pentru toate varstele

◄ Jucarii din lemn. Casute pentru papusi, trenulete, garaje. Jucarii de exterior din lemn de cedru, spatii de joaca si casute cu design exclusivist.

Fungoo◄  Fungoo este unul dintre producatorii renumiti de spatii de joaca din Europa - spatii de joaca de exterior, solide, gata vopsite, modulare

◄  DunsterHouse UK - complexe de joaca din lemn, cu garantie 10 ani. Design exclusivist, rezistenta mare in timp.

◄  Androni Giocatoli - Jucarii pentru apa si nisip, seturi de joaca din plastic, jucarii de rol, masini de jucarie.

◄  Moje Bambino Polonia - produse pentru gradinite si scoli.

◄  Beleduc Germania - jocuri, puzzle, obiecte de decorat si papusi de mana pentru uz individual si pentru gradinite, scoli si ateliere de creatie.Goki◄ Jucariile din lemn Goki se remarca prin atenta detaliere, varietatea si aportul educativ.

Figurine Collecta◄  Collecta - Figurine cu detalii si executie ireprosabile, pictate manual. Cu peste 500 de figurine diferite, Collecta este unul dintre cele mai populare branduri de figurine din lume.

FatBrainToys◄ FatBrainToys - Jucarii ingenioase de construit, IQ games.

KBT◄ KBT - Cel mai mare producator de accesorii pentru spatiile de joaca, tobogane, leagane si balansoare.

BrainBox◄ BrainBox - jocuri si jucarii educative in limba romana.
Ookee Jump◄ Ookee Jump - Trambuline "Carbon" cu o rezistenta sportita si un raport foarte bun calitate pret.

BS toys◄ BS - Jucarii si jocuri HQ care ne amintesc de jocurile copilariei. Clasice precum si extrem de futuriste, aceste jocuri sunt extem de indragite de cei mici. Majoritatea jocurilor se pot juca atat afara cat si in interior.

Heutink◄ Heutink Olanda - jucarii educative create de profesori si psihologi, materiale de creatie pentru gradinite si scoli.

Playbox◄ Playbox Suedia - produse de arta si creatie pentru uz individual si pentru colectivitati de copii.

KeelToys◄ KeelToys - jucarii de plus foarte variata.

◄  SpartanSport - articole sportive, trambuline, saniute si mutle altele.

Lista brandurilor pe care le reprezentam este intr-o continua expansiune, incercand sa pastram aceleasi principii de selectie a jucariilor calitative, cu rol educativ.

Va putem sprijini sa construiti zambete perene!