Set Magnetic Magna-Tiles Builder

Pret final: 257,90 lei

Magna-Tiles
MGT21632

Indisponibil


Estimare livrare:
momentan indisponibil

Specificatii

Culoaremulticolor
Numar piese32
PentruBaieti
PentruFete
Varsta3-9 ani

Set Magnetic Magna-Tiles Builder

  • Construieste un santier cu macarale, drumuri si cladiri si lasa imaginatia si creativitatea sa zboare cu noile piese tematice de la Magna-Tiles!

  • Un cadou minunat pentru micii constructori, setul Magna-Tiles Builder le permite acestora sa exploreze concepte matematice si stiintifice prin jocuri practice si imaginative.

  • Fiecare “clic” al plieselor magnetice Magna-Tiles aprinde creativitatea si antreneaza mintile tinere!

  • Setul Magna-Tiles Builder contine 32 de piese: 16 patrate mici, 8 dreptunghiuri mici, 1 spinner, 4 sferturi de cerc, 1 sasiu cu roti, 2 macarale.

  • Toate seturile Magna-Tiles sunt compatibile intre ele. Copiii pot amesteca si potrivi formele si accesoriile preferate pentru a crea lumi cu totul noi. Indiferent daca isi completeaza colectia Magna-Tiles deja existenta sau tocmai o incep, setul Builder este perfect!

  • Piesele au dimensiuni potivite pentru mainile copiilor si se conecteaza usor printr-un simplu “clic” pentru a putea fi folosite cu usurinta.

  • Fiecare piesa are magneti puternici pe margini, care fac ca piesele sa se potriveasca usor impreuna.

  • Magna-Tiles sunt folosite in scoli, gradinite, locuri de joaca, in centre pentru copii, in muzee pentru copii si in multe case din toata lumea. Parintii, educatorii si copiii de toate varstele iubesc Magna-Tiles!

  • Castigatoare a nenumarate premii pentru excelenta in educatie, seturile magnetice de constructie Magna-Tiles sunt locul unde matematica, stiinta, creativitatea si imaginatia se intalnesc.

  • Seturile magnetice de constructie Magna-Tilessunt sigure pentru copii, nu contin BPA, ftalati, PVC, latex sau materiale toxice, respectand standardele internationale de calitate si siguranta CE, EN71, ASTM si CPSIA.

  • Setul este aprobat STEM – Noile seturi cu animale Magna-Tiles incurajeaza constructia creativa, open-ended, fiind o resursa educationala valoroasa atat pentru copii, cat si pentru parinti si educatori. Pe masura ce copiii patrund in lumea fascinanta a animalelor si mediilor lor de viata, dobandesc concepte valoroase STEM si exploreaza imaginatia si creativitatea.

  • Magna-Tiles mentine activ timp indelungat interesul si atentia copiilor si constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilitatilor spatiale, tactile, motorii fine, de constructie si modelare, matematice si geometrice.

  • Dezvolta gandirea logica si critica, rationamentul matematic, abilitatile de rezolvare a problemelor spatiale, imaginatia si creativitatea. In plus, Magna-Tiles face ca invatarea sa fie distractiva, mareste timpul si capacitatea de concentrare a copiilor, mentinandu-le atentia ocupata cu ceva educațional.

  • Dimensiune ambalaj: 32 x 6 x 30 cm
  • Varsta recomandata: 3-9 ani

  • Atentie! Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor, indepartati toate ambalajele inainte de a oferi jucaria copilului. Aceasta jucarie contine magneti sau componente magnetice. Magnetii, care se lipesc unul de celalalt sau se ataseaza de un obiect metalic in interiorul corpului uman, pot provoca accidente grave.

Pareri si rating Set Magnetic Magna-Tiles Builder

0 (0 recenzii)

Scrie recenzie

Scrie recenzia ta

Set Magnetic Magna-Tiles Builder

Set Magnetic Magna-Tiles Builder

Construieste un santier cu macarale, drumuri si cladiri si lasa imaginatia si creativitatea sa zboare cu noile piese tematice de la Magna-Tiles!

>
Informatii si continut:

Produsele comercializate pe Ookee.ro sunt originale garantat 100%.
Ookee.ro face eforturi permanente pentru a afisa informatii cat mai reale.
Rareori totusi pot aparea mici discordante cu privire la stocuri, imagini, preturi sau informatii.
Daca ai indoieli sau sesizari cu privire la documentare, trimite un mail pe office@ookee.ro

Te rugam sa retii ca mobilierul, spatiile de joaca, carucioarele ori bicicletele se livreaza demontate ori partial montate, necesitand montaj de catre un adult.

Comenzi on-line
Iti doresti acest produs? Comanda-l on-line 24 din 24H.
Avantajele comenzii On-line:

-date scrise corect (prin telefon , se pot intelege uneori date gresite care pot provoca intarzieri. Comanda on-line, completand cu atentie informatiile de livrare )

-produse rezervate (comenzile on-line au prioritate! Comandand on-line ai garantia rezervarii produsului dorit)

-creaza-ti cont pentru o gestiune mai simpla. Ai acces la istoricul comenzilor si poti urmari statusul coletelor, poti face comentarii la produse, poti avea acces la promotii personalizate, poti comanda fara sa mai introduci inca o data informatiile de livrare, poti beneficia de informari si promotii cu prioritate, poti returna cu usurinta produsele care nu iti plac.

Procesarea comenzilor se face in zilele lucratoare, de luni pana vineri, intre 10 si 17:00, astfel, in urmatoarele 2 zile lucratoare poate ajunge la tine daca este in stoc.

  • Livrare produsului comandat se face prin curier rapid, oriunde in Romania

Preturi mai mici pe alte siteuri?

Arata-ne unde si noi incercam sa iti oferim acelasi pret!