BlackFriday Jucarii

Pentru milioane de oameni, Vinerea Neagra este momentul pentru a face cumparaturi “serioase” de Craciun! Vinerea Neagra este vinerea de dupa Ziua Recunostintei si este una dintre zilele majore de shopping ale anului in Statele Unite si, mai nou, in multe alte tari din lume.

Termenul de “Black Friday” (Vinerea Neagra) a inceput sa fie utilizat din anul 1960 pentru a marca ziua inceperii cumparaturilor de Craciun. “Negru” se refera la profitul magazinelor care in aceasta perioada se muta de la “rosu” la “negru”, adica de la pierdere la profit. Termenul a fost folosit insa cu mult inainte, in anul 1869, dar nu cu referire la shopping, ci pentru a descrie criza finaciara din acel an: o catastrofa a pietei actiunilor regizata de jucatorii care au incercat, dar nu au reusit, sa acapareze piata aurului, cauzand insa colapsul acesteia.

De ce a devenit Vinerea Neagra atat de populara? Odata ce retailerii au inceput sa inteleaga ca pot atrage multimile de cumparatori prin discounturi foarte mari, Vinerea Neagra a devenit o zi de cumparaturi mai populara chiar decat vanzarile “last minutes” de dinainte de Craciun. Cele mai “vanate” oferte sunt cele pentru electronice si jucarii. In unele tari Vinerea Neagra este cea mai lunga zi de cumparaturi deoarece sunt magazine care deschid chiar la ora 5 dimineata sau mai devreme pentru multimile care deja asteapta in fata vitrinelor. Pentru a evita aglomeratiile si cozile de ore intregi de la case, din ce in ce mai multi cumparatori prefera sa achizitioneze produsele de pe magazinele online, stand comod pe scaun in fata calculatorului.

Astfel am hotarat ca noi, www.ookee.ro, sa ne recompensam clientii deschizand sezonul cadourilor pentru copii cu promotii spectaculoase care sa-l ajute pe Mos Craciun sa-si umple sacul si le aduca bucurii si veselie tuturor copiilor.

Ghid de comparaturi in campania BlackFriday:

  • > Pregateste-te din timp
  • Noteaza lista jucariilor pe care le doresti.

> Creeaza-ti cont

Pentru a comanda mai repede, pentru a putea face o lista de dorinte si a fi informat cu privire la statusurile comenzii, creeaza-ti un cont.

> Comanda On-line!

Efectueaza comenzile online deoarece telefonic este posibil sa astepti mai mult. Comenzile au prioritate in ordinea sosirii lor.

> Fii rabdator!

Din cauza traficului mare, este posibil ca siteul sa se incarce mai greu, comenzile sa se proceseze intr-un timp mai mare, iar livrarea sa dureze cu 1-2 zile in plus fata de estimarile normale. Ne cerem iertare anticipat pentru micile intarzieri.

 

 

Va dorim spor la cumparaturi!

♢ In 2019  BlackFriday va avea loc pe 15 noiembrie :) In acest moment echipa ookee pregateste campaniile BlackFriday

♢ In 2018  BlackFriday a fost pe 16 noiembrie. Pregatiti cu stocuri si preturi de exceptie, ookee a intampinat clientii cu cele mai tari promotii ale anului.

♢ In 2017  BlackFriday a avut loc  vineri 17 noiembrie.  ookee.ro a pastrat traditia reducerilor pe bune! 

♢ In 2016  BlackFriday a avut loc pe 18 noiembrie. De la an la an am cumulat vanzari spectaculoase, multumindu-va pe aceasta cale!

Astfel, am deschidem sezonul cumparaturilor de iarna, intampinand clientii cu peste 1000 de produse la super preturi.

♢ Si in 2015 Ookee.ro a pastrat traditia BlackFriday oferind clientilor toate jucariile educative cu super preturi.

♢ In 2014, BlackFriday pe ookee.ro a fost vineri, 21 noiembrie.

♢ In 2013 campania BlackFriday - Ookee a avut un real succes deschizand astfel traditia BlackFridayOOkee