Ookee.ro este proprietatea S.C AAD Total Administration S.R.L, operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP sub nr. 9376.

1. Ce informatii(date) colecteaza ookee.ro:

Ookee.ro colecteaza doua tipuri de informatii despre utilizatorii sai:
a) "Informatii cu caracter personal" - informatii care te pot identifica (numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare sau adresa de email)
b) "Informatii ce nu te pot identifica personal" - informatii care se refera la dispozitivul de pe care accesezi serviciile ookee.ro, dar care nu te identifica personal. Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web pe care le-ati vizitat, serviciile pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre tine, adresa IP, informatii despe conexiunea ta la Internet etc.

2. Pentru orice intrebari, solicitari suplimentare legate de Politica de confidentialitate Ookee.ro te rugam sa ne conactezi la dpo@ookee.ro

Nota de informare privind protectia datelor personale 

  • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).
  • Esti obligat(a) sa furnizezi datele  in conditiile in care doresti sa lansezi o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
  • Daca doresti sa primesti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L (www.ookee.ro), te rugam sa introduci adresa ta de e-mail la rubrica: Newsletter.
  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L., Bucuresti, Aleea Varful cu Dor, nr 27, sector 3.
  • Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Poti intra oricand in contul tau creat pe www.ookee.ro pentru a corecta aceste date. 

Ultima actualizare: 13.06.2018